Utah Son Çeyrekte

Posted: Wednesday, March 11, 2009
Dün akşamın güzel maçlarından biriydi. İlk üç çeyrek neyin ne olacağı belli değildi. Son çeyreğin ilk dakikalarında Indiana biraz atağa geçse de Utah'ın 14-3'lük serisi maçın da skorunu belirleyen bölüm oldu.

112-100, maç Utah'ın.

Memo kaldığı yerden devam ediyor. Boozer takıma geri dönmüş olsa da dün akşam sahaya çıkacağı maç esnasında belli oldu, yüzde yüzlük performansa ulaşması şimdilik beklenemez. Ama bu maçlar onun playofflara sıcak girmesini sağlayacak. Williams 12 asist ile maça katkıda bulundu. Korver kendi ortalamalarında oynadı: 11 sayı. Utah'ın bench gücünü artıran Millsap ise 22 sayı bıraktı.



Maçın diğer bi istatistiğine bakacak olursak Utah benchi 44, Indiana benchi 16 sayı buldu. Bu durumda, Utah benchi skoru yüklenmiş oyuncuların dinlemesine olanak sağladı ve son çeyrekte Indiana'dan daha aktif bir oyun sergiledi.

Kadro derinliği Utah'a maçı getirmiş gibi görünse de Indiana'nın yaptığı 24 top kaybı, kendi sonlarını getirdi. Utah bu 24 top kaybından 22 sayı buldu.

Utah üst üste 12. galibiyetini aldı ve 3 maç daha kazanırsa kendi rekorlarını kıracaklar. Bundan sonraki 3 maç: Atlanta, Miami, Orlando... Bu rekor başka bahara kalacak gibi görünüyor:)

0 yorum: