3 Uzatma ve Yine Miami

Posted: Saturday, March 14, 2009
Maç şimdi bitti. Ben bile yoruldum, Utahlı oyunucların mola aldıklarında benche yürüyemediğini gördüm:)

Miami bu maçla; bu sezon uzatmaya giden bütün maçlarını kazanmış oldu, Wade takım tarihinin en çok sayı atan oyuncusu oldu, O'Neal Miami formasıyla en iyi maçını çıkardı, tarihinde 2. kez üç uzatmalı maçını oynadı...

Utah bu maçla Miami'yi, Miami Airlines'ta yenememeye kaldığı yerden devam etti, Korver kariyerin etkili performanslarından birini sergiledi, Boozer sakatlıktan döndükten sonraki en iyi oyununu oynadı, Krilenko takıma en kilit yerlerde yardımcı olmaya sürdürdü.



Felaket bir maçtı. İlk periyotta Utah bu maçı alır derken, ikinci periyotta Miami maçı yavaş yavaş, göstere göstere geri getirmeye başladı. Üçüncü periyotta da ateşi sönmeyen Wade, işine devam etti, Utah savunmasını slalomlarıyla oydu. Utah ise Wade'in bu performansına Korver'ın estetik ve sağlam oyunuyla karşılık verdi. Korver 25 sayı attı. (Kobe'den sonra şut stilini en sevdiğim oyuncu.)

Utah ara ara farkı açsa da Miami'nin Utah'ı tekrar tekrar yakalayacağından emindim. Wade'in öyle bi özgüveni var ki, sormayın... O yüzden maç üç uzatmaya gitti zaten. Miami, avının yorulmasını bekleyen timsah gibiydi. Utah'ın son uzatmada hareket edecek hali yoktu ve yenin de gidelim diyordu. Zaten bunu bekleyen Wade son uzatmada öldürücü darbeyi indirdi. Wade toplam 50 sayı 10 ribaunt, 9 asist ile oynadı. Sen ne biçimsin Wade!?!?!

0 yorum: