Muntazam Orlando Birlikleri

Posted: Saturday, May 9, 2009
Orlando yavaş yavaş Boston kuvvetlerini saf dışı bırakıyor. Bu maçta apaçık görülen bir şey vardı ki Boston pota altı haykırarak Garnett'i arıyor.

Maç, 117-96 Orlando lehine.



Orlando Magic bi ara hücum seti kurmadan oynadı: Hedo yüksek posttan içeri drive ediyor, hooop içe kapanan Boston savunması pota altına gömülünce, Hedo topu dışarı çıkarıyor. Topla buluşan sayıyı yapıyor. Orlando dışarıdan sayı yapamasa da içeriden Boston'ı fethetti ve ilk yarıda 12 sayılık farka ulaştı.

Orlando, ilk yarıda Dwight Howard'ı hücumda çok iyi kullanamadı. Howard, alçak postta topla hareketsiz buluşunca, Boston savunması bir şekilde onu dışarı püskürttü. Faulle, dirsekle ya da başka bir şekilde zorladılar Howard'ı. Hatta, ilk yarının sonlarına doğru hareketli aldığı topu öyle bir potaya vurdu ki sanki yıllardır sayı atamıyormuş gibiydi.

Boston'ın yapacağı bir şey yok. Bu takım Garnett'ı arıyor. Üst seviye takımlara karşı ne Rondo'nun çıkışı, ne de Pierce'ın Boston ruhu işe yarar.

Hedo'ya da deyinmeden geçemeyeyim. Dün akşam 33 dakika oynadı ve 24 sayı attı. Yüksek yüzdeli şut attı ve 5 asist yaptı. Yine her zamanki gibi oyunun her yerindeydi. Eskiden olduğu gibi attığı her sayıyı dağlara göklere çıkarmak istemiyorum. Çünkü o artık çok profesyonel bir NBA oyuncusu ve milli takım kaptanı. Heyecanla izliyorum.

0 yorum: