Denver Beklemeye Çekildi

Posted: Thursday, May 14, 2009
Serinin 5. maçında Dallas'ı 124-110 yenen Denver, Batı'nın ilk finalisti oldu. Büyük bir ihtimalle de rakibi bu akşam oynanacak Lakers-Houston maçı sonrasında belli olacak.



Carmelo play off atmosferini sevdi. Gözler onun üstünde, Billups onu besliyor, takım konferans finaline yükselmiş. Carmelo dün akşam 30 sayı ile oynadı ve ona 28 sayı 12 asistle Billups eşlik etti. Billups, finalde karşılaşacağı (kesin değil) Lakers takımını iyi tanıyor. 2004 play off finalinde Lakers'ı yenerek şampiyon oldukları sene, Detroit takım olarak mükemmel bir performas sergilese de takımın beyni Billups'tı. Lakers'ın karşısında hemen hemen aynı yapıya sahip başka bir takım çıkacak. Ya ben böyle Lakers-Denver finali kesin gibi konuşuyorum ama Houston, Lakers'ı bi' elerse, bu yazı bana fena kapak olur:)

Dün akşam Nowitzki yine her zamanki gibi takımının yıldızıydı ve bir maç daha kazanıp seriyi devam ettirmek için elinden geleni yaptı. Ama olmadı. NBA'de, skor gücünün tek oyuncu üzerinde toplanması hiçbir zaman başarı getirmez. Bu LeBron'lu Cleveland için bile geçerli.

0 yorum: