Denver İyi Başladı

Posted: Monday, May 4, 2009
Dün akşam Denver'ı yedekleri kurtardı. Ne Carmelo, ne de Billups maçta değildi. Billups, fizikçe kendisinden üstün olan Kidd karşısında zorlandı. Hücum yönü kısıtlanan Billups, Carmelo'ya servis yapmakta zorlandı. O anda Denver'ın yedekleri şahlandı. Muhtemelen koç da böyle bir performans beklemiyordu ama Andersen, Smith ve Carter dün akşam Denver'ı kurtaran oyuncular oldu.



İkinci yarının başından itibaren Dallas hücumu tek yönlü işlemeye başladı. Sadece Nowitzki üzerinden dönen hücum bir süre sonra tıkandı. Howard da ortalıklarda görünmeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Dallas pota altındaki Dampier kaçırdığı kolay sayı fırsatlarını değerlendirebilseydi skor kesinlikle daha farklı olurdu.

Kidd, Billups karşısında fizikçe üstünlik kursa da takımı için yeterli hücum gücünü organize edemedi. Kendisinden beklenmeyecek sayıda top kaybı yaptı; 8 top kaybı.

Maç 109-95 Denver lehine sonuçlandı. Dallas'ın playoff performansı, normal sezon performansından daha iyi olsa da Denver karşısında çok zorlanacak. Gördük ki Denver'ın hücum silahları tükenmek bilmiyor.

0 yorum: