Houston Her Türlü Kozunu Oynadı

Posted: Thursday, May 7, 2009
Dün akşamki Houston-Lakers maçı birçok yönden eğitim cd'si olarak izletilecek bir maçtı.


Daha ilk periyotta Lakers, farkı 14 sayıya çıkardı. Ve Kobi, bu zaman diliminde semerinden boşalmış basketbolcu gibi 15 sayı attı.

İkinci periyotta ise durum tam tersine döndü. Houston 14 sayılık farkı kapattı ve soyunma odasına, maça sıfırdan başlamak üzere gitti.

Üçüncü periyotta Kobi tekrar sahneye çıktı. Battier savunmasını gazaba uğrattı. Dördüncü periyoda girmeden farkı 9 sayıya çıkardı. Gasol ve Odom çok iyi ribauntlar çekti.

Fisher, Scola'nın perdesine biraz sert ve dirsekle çarpınca üçüncü periyodun sonunda oyundan atıldı. Kasti bir hareket vardı ama ağır bir düdüktü.

Dördüncü periyotta Artest, savunmayla durduramadığı Kobi'yi çamura yatarak durdurmak istedi ama bunu başaramadı. Saçma salak bi sebepten dolayı Kobi'nin üzerine yürüdü, hatta omuz attı. Ama Kobi buna aldırış etmedi. Artest oyundan atıldı. Kobe 40 sayıyla maçı tamamladı.

Deplasmana gelirken Yao'yu kaybetmişler. Yerine sahte bi' Yao getirmişler. Dün akşamki Yao ile ilk maçtaki Yao arasında dağlar kadar fark vardı. Gasol, hızlı pivot "fundamental"larıyla Yao'yu savunmada etkisiz hale getirdi.

Skor: 111-98 Lakers lehine.
Seri: 1-1

1 yorum:

  1. FBlackmamba May 8, 2009 at 3:31 PM

    tebrik ederım maçı cok ıyı yorumlamıssın yorumların gayet kaliteli devamını bekliyoruz :)