Celtics Kazandı Ama...

Posted: Tuesday, April 21, 2009
Son saniyede! Allen'ın son saniye şutuyla. Belki de bu şut seriyi Boston'a getirecek.

Dün akşam oynanan Chicago-Celtics serisinin ikinci maçını Boston aldı. Çok eğlenceli, iki takım taraftarının da yerinde duramadığı bir maç oldu hele son saniyelerde!!!

Celtics, hücum ribautnlarıyla oyunu kazandı. Fakat Chicago maçı serbest atışlarda kaybetti:) Maçın sayısal verilerine bakıldığında neredeyse bütün istatistikler birbiriyle aynı; serbest atışlar ve pota altı mücadelesi hariç. Ayrıca dün akşamın öne çıkan oyuncusu Glen Davis'ten her maç bu performansı beklemek ayıp olur. Sezon boyunca 7 sayı ortalamayla oynamış oyuncu playoff patlaması yapabilecek bir oyuncu değil.

Bir de şu var; Celtics benchi dün akşam 9 sayı bulabildi. Takımın ilk 5'i neredeyse 40 dakika sahada kaldı. Böyle bir performans önümüzdeki maçlarda sorun yaratabilir. Pierco dün akşam henüz gerçek Boston'ı kimse görmedi diyor. Onu biz de biliyoruz be Pierce abi. Vakit geç olmadan görsek çok süper olacak:)



Chicago tarafında Rose önceki maç performansından çok uzakta kaldı; 10 sayı 7 asist. Ancak bu sefer o açığı gordon kaydetti; 42 sayı.

0 yorum: